PersVeilig

— vrijdag 9 september 2016, 09:22 | 0 reacties, praat mee

AD wint rechtszaak om friettest

Pixabay

Een frietbakker uit Eindhoven die het niet eens was met zijn plek in de friettest van het Algemeen Dagblad, krijgt van de rechter geen plekje in de top vijf. Dat meldt het AD. De snackbarhouder eiste die plek omdat hij het oneerlijk vond dat het AD de derde test niet vooraf aankondigde. Omdat toevallig op de dag van die test het normale aardappelras niet beschikbaar was, moest de snackbar genoegen nemen met een minder goed merk, wat de frietboer een veel lager cijfer opleverde dan in de eerste twee tests. Daardoor liep de snackbar een plek in de top vijf mis. Laatste wijziging: 9 september 2016, 09:51

De Eindhovense snackbar, De Pomp, kreeg uiteindelijk een 9 van de krant, wat goed was voor een zestiende plek op de lijst van 153 snackbars. Zakelijk directeur Bart Verkade van De Persgroep is blij met de uitslag: “Het AD is blij dat de rechtbank klip en klaar bevestigt dat er niets is aan te merken op de AD Friettest. Het AD voert testen altijd zeer zorgvuldig uit en schakelt daar de beste specialisten voor in.”

Bekijk meer van

Algemeen Dagblad

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.