— donderdag 13 oktober 2016, 15:50 | 0 reacties, praat mee

SBS: 10 mensen boventallig, niet 100

Remko de Waal / ANP

UPDATE SBS meldt vanmiddag in een persbericht dat niet 100, maar 10 medewerkers boventallig zijn. Het AD schreef vanmorgen op basis van ingewijden dat vermoedelijk 25 procent van het personeelsbestand moet vertrekken. SBS zei toen al dat het genoemde getal "bij lange na niet" klopt, maar dat het bedrijf wel op "ontwikkelingen om ons heen" moet reageren - waarbij soms een nieuwe werkwijze of efficiëntere processen nodig zijn.

De medewerkers die moeten vertrekken zijn al op de hoogte gebracht. Er is dit jaar al gesneden in het personeelsbestand.

SBS zegt verder dat ‘de noodzakelijke stappen zijn genomen zodat SBS gezond en toekomstbestendig blijft. Sommige ontwikkelingen vereisen dat er structureel anders en efficiënter wordt gewerkt. Vandaar dat vooral kritisch naar de structuren en werkprocessen is gekeken. De organisatie wordt hiermee een beter fundament voor de toekomst geboden.’ Meer bij AD

Bekijk meer van

SBS

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.