persveilig seminar

— donderdag 18 oktober 2018, 11:14 | 0 reacties, praat mee

AD begint eerste proefuitzendingen De Ochtendshow

De Ochtendshow To Go moet je 's ochtends in een kwartier bijpraten | AD

Het AD begint een online ochtendprogramma, waarin kijkers in een kwartiertje worden bijgepraat over het nieuws. De 'Ochtendshow To Go' is nog in een beginfase, maar proefafleveringen beginnen vandaag. Laatste wijziging: 18 oktober 2018, 11:18

“Omdat we testen, kunnen zaken soms minder soepel lopen. Ook aankleding en decor kunnen verschillen. Hier kan je straks de eerste try-out terugkijken. We zijn benieuwd wat je ervan vindt”, schrijft de AD-redactie.

‘To Go’ is uiteraard ook de naam van een compacte winkelformule van Albert Heijn, maar van sponsoring of banden met de supermarkt is geen sprake,  licht hoofdredacteur Hans Nijenhuis desgevraagd toe. “Ook niet door Starbucks, dat van die mooie koffiebekers heeft”, grapt Nijenhuis.

“Onze show heet zo en gebruikt zo’n kartonnen koffiebeker in het logo omdat-ie nadrukkelijk ook bedoeld is om onderweg te kijken. Of je nou in bed ligt, onder de douche staat, aan het ontbijt zit of al in de trein - in een kwartiertje ben je bij met wat er speelt en heb je altijd iets leuks om te delen bij de koffieautomaat. Dat is het idee.”

De AD Ochtendshow-redactie roept kijkers op feedback te geven.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.