— woensdag 10 december 2008, 08:52

Acties bij Vlaamse kranten

Bij De Morgen en Het Nieuwsblad hebben journalisten gisteren tijdelijk het werk neergelegd uit onvrede met de saneringsplannen die hun respectievelijke directies wensen uit te voeren. De acties hebben geen enkel gevolg voor de krant die vandaag zal verschijnen, melden de hoofdredacties van de kranten. De Vlaamse Vereniging van Journalisten (VVJ) en vakbonden eisen de intrekking van de collectieve aanslagen die bij de verschillende uitgeverijen zijn aangekondigd. Tijdens een onderhoud met de VVJ en de vakbonden over de crisis in de mediasector heeft de Vlaamse minister van Media Kris Peeters gezegd bereid te zijn om de voorwaarden voor steun aan de pers opnieuw te bekijken, vooral als de kwaliteit van en/of het pluralisme in de Vlaamse media in het gedrang komen. Meer bij AGJPB / De Standaard / Het Laatste Nieuws

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.