— donderdag 12 januari 2017, 09:21 | 0 reacties, praat mee

Actiecomité HMC Media opgericht: Dit is míjn krant!

De redactieraad van HMC Media heeft een actiecomité opgericht met daarin afgevaardigden van alle titels en centrale redacties van Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, de Gooi- en Eemlander en IJmuider Courant. Het initiatief 'Dit is míjn krant!' moet het belang van regiojournalistiek voor het voetlicht brengen.

“Het actiecomité wil de komende tijd de betekenis en het belang van regiojournalistiek benadrukken, alsook het belang van onze lezers beschermen”, schrijven de initiatiefnemers. De aandacht zal in de vorm zijn van “positief getoonzette (lezers)acties in de krant en initiatieven op en buiten de werkvloer.”

Bij een nieuwe reorganisatie binnen TMG, op de valreep naar het nieuwe jaar aangekondigd, staan tientallen redactionele banen op de tocht.

Bekijk meer van

HMC

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.