— dinsdag 9 november 2010, 09:21

Aangifte tegen Peter R. de Vries

De van moord verdachte Joran van der Sloot klaagt journalist Peter R. de Vries aan. Dat heeft de advocaat van Van der Sloot laten weten. De Vries heeft zich schuldig gemaakt aan omkoping van de directeur van de Peruaanse gevangenis waar Van der Sloot zit, aldus Máximo Altez. Peter R. de Vries wist samen met Beth Twitty, de moeder van Natalee Holloway, de Castro Castro-gevangenis binnen te komen. Daar sprak Twitty met Van der Sloot in de kamer van de directeur, terwijl De Vries in een andere kamer met een koptelefoon op naar het gesprek luisterde. Met een verborgen camera hebben ze opnames gemaakt. Dat is illegaal, aldus Altez. Van der Sloot doet ook aangifte tegen Twitty en de directeur van de gevangenis. De directeur is inmiddels op non-actief gesteld. De journalist ontkent de beschuldigingen, er zou toestemming zijn gegeven. Ook zegt Peter R. de Vries dat er geen cent is betaald om de gevangenis binnen te komen. Meer bij ANP via NU.nl

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.