— dinsdag 9 november 2010, 09:21

Aangifte tegen Peter R. de Vries

De van moord verdachte Joran van der Sloot klaagt journalist Peter R. de Vries aan. Dat heeft de advocaat van Van der Sloot laten weten. De Vries heeft zich schuldig gemaakt aan omkoping van de directeur van de Peruaanse gevangenis waar Van der Sloot zit, aldus Máximo Altez. Peter R. de Vries wist samen met Beth Twitty, de moeder van Natalee Holloway, de Castro Castro-gevangenis binnen te komen. Daar sprak Twitty met Van der Sloot in de kamer van de directeur, terwijl De Vries in een andere kamer met een koptelefoon op naar het gesprek luisterde. Met een verborgen camera hebben ze opnames gemaakt. Dat is illegaal, aldus Altez. Van der Sloot doet ook aangifte tegen Twitty en de directeur van de gevangenis. De directeur is inmiddels op non-actief gesteld. De journalist ontkent de beschuldigingen, er zou toestemming zijn gegeven. Ook zegt Peter R. de Vries dat er geen cent is betaald om de gevangenis binnen te komen. Meer bij ANP via NU.nl Laatste wijziging: 9 november 2010, 11:29

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.