— vrijdag 26 april 2013, 15:07

Aandeelhouders stoten belang in Ziggo af

UPDATE Nadat grootaandeelhouders Cinven, Warburg Pincus en andere aangesloten investeerders in kabelbedrijf Ziggo vanochtend aankondigden hun aandelenpakket van de hand te willen doen, maakt Ziggo bekend dat het complete pakket inmiddels is verkocht. Het betreft ongeveer 34 miljoen aandelen, hetgeen een belang van 17 procent in Ziggo vertegenwoordigt. Wie de kopers zijn, is niet meegedeeld. In maart brachten de investeerders hun belang in Ziggo al fors terug. In dezelfde maand nam Liberty Global, het moederbedrijf van kabelbedrijf UPC, een belang van 12,65 procent in Ziggo. Het is onbekend waarom de partijen hun belang in Ziggo van de hand hebben gedaan. De kabelgigant maakte in januari een omzetgroei van 4 procent bekend, tot ruim 1,5 miljard euro. Ziggo meldt dat de afronding van de aandelentransactie begin mei is afgerond.

Bekijk meer van

Ziggo Liberty Global

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.