training eu starters

— vrijdag 14 december 2018, 08:30 | 0 reacties, praat mee

Crowdfundingsactie The Correspondent succesvol

© The Correspondent

UPDATE De crowdfundactie voor de Engelstalige versie van De Correspondent is geslaagd. Rob Wijnberg en consorten wisten in één maand tijd 2,5 miljoen dollar op te halen. Donderdagavond, anderhalve dag voor het einde van de campagne, was het geld binnen en mocht de vlag uit. Laatste wijziging: 14 december 2018, 08:33

De campagne begon voorspoedig op 14 november, maar het tempo wat betreft aanmeldingen en donaties liep al snel wat terug. Op 5 december werd de 1 miljoen dollar aangetikt. De recente berichtgeving over The Correspondent op de Amerikaanse zender CNN en The Daily Show lijkt de crowdfundingsactie weer een zetje in de rug te hebben gegeven, meldt Twitteraar Thomas Baekdal, die het een en ander bijhoudt in grafieken. 

De bedoeling is om het platform in het voorjaar van 2019 te lanceren. Leden krijgen een jaar lang toegang tot de reclamevrije site. Met dat geld worden onder andere correspondenten ingehuurd en andere mensen die nodig zijn om The Correspondent draaiende te houden voor een jaar.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.