— donderdag 9 juli 2015, 09:43 | 0 reacties, praat mee

50 jaar NPO 3FM wordt breed gevierd

Het 50-jarig bestaan van NPO 3FM in oktober wordt groots gevierd. 3FM organiseert een radio-event vanaf forteiland Pampus, maakt een interactieve tentoonstelling en Beeld en Geluid, publiceert een boek, zendt een tv-documentaire uit over 50 jaar 3FM en organiseert een avond in Paradiso met de dj's van 3FM en verschillende artiesten en bands.

Wilbert Mutsaers, zendermanager van 3FM, laat weten: ‘3FM doet niet aan leeftijd, maar dit bijzondere moment laten we niet zo maar voorbij gaan. In Nederland, maar ook voorbij de grenzen, bestaan weinig popstations met zo’n rijke en lange geschiedenis. Al 50 jaar groeien generaties luisteraars op met de popzender, en dj’s, bands en artiesten ontwikkelen zich op en met de radiozender.’

Beeld en Geluid maakt een tentoonstelling over het medium radio: 3FM Presents Your Serious Radio. Bezoekers worden op interactieve wijze meegenomen langs de soundtrack van hun leven.

BNNVARA zendt op 24 oktober een tv-documentaire uit over 50 jaar 3FM.

Bekijk meer van

3FM

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.