training eu starters

— maandag 13 september 2021, 09:20 | 0 reacties, praat mee

Zilveren Reissmicrofoon naar NRC Podcast

© Nipkowschijf

NRC Podcasts heeft de Zilveren Reissmicrofoon 2021 gewonnen. Juryvoorzitter Vincent Bijlo overhandigde vrijdag de award aan René Moerland, hoofdredacteur van NRC.

“Het is een enorme eer voor NRC om als eerste niet-omroep ooit een Zilveren Reissmicrofoon te ontvangen,” aldus René Moerland, hoofdredacteur van NRC. Het medium maakt podcasts als NRC Vandaag, Onbehaarde Apen en Haagse Zaken. Bijlo heeft vanwege zijn betrokkenheid bij NRC, hij is daar radiocommentator, niet meegestemd bij het kiezen van de winnaar van de Zilveren Reissmicrofoon 2021.

Erik de Zwart kreeg de Ere Reissmicrofoon voor de Top 40, volgens de jury een instituut. “De jury meent dat deze hitlijst een onuitwisbare indruk heeft gemaakt op de radio in Nederland.”

De award voor de speciale vermelding ging naar makers Sjoerd Litjens en Jan Paul de Bondt van NPO3 FM en KRO-NCRV voor de podcast Sorry voor mijn broertje. Meer bij de Nipkowschijf

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.