training eu starters

— donderdag 8 november 2018, 14:49 | 0 reacties, praat mee

Zilveren Camera introduceert publieksprijs

De Zilveren Camera Publieksjury: Birgit Donker, Sanne Donders, Humberto Tan | Erik Brinkhorst

De Zilveren Camera, de Nederlandse prijs voor fotojournalistiek en documentaire fotografie, introduceert dit jaar voor het eerst een publieksprijs. Voor deze Zilveren Camera Publieksprijs kan worden gestemd op foto's die door een vakjury zijn geselecteerd uit het totale aanbod van inzendingen. Laatste wijziging: 14 november 2018, 10:06

De jury van publieksprijs bestaat uit: directeur Nederlands Fotomuseum Birgit Donker, fotografe Sanne Donders en presentator Humberto Tan. Er kan zowel via internet als in het Museum Hilversum (waar de Zilveren Camera wordt uitgereikt, red.) worden gestemd.

De prijs wordt mede mogelijk gemaakt door winkelketen CameraNU.nl. “We zijn blij met deze nieuwe prijs. Dankzij de samenwerking kunnen we een breder publiek betrekken”, aldus Zilveren Camera-voorzitter Marcel Molle. De winnaar ontvangt tegoedbonnen ter waarde van 1500 euro.

De stemmingsronde voor de fotografische vakprijs opent volgend jaar op 23 januari tot medio maart. Op 31 maart 2019 is dan de eerste officiële uitreiking van de Zilveren Camera Publieksprijs. Fotografen die willen inzenden voor de Zilveren Camera 2018 kunnen dat vanaf 1 december aanstaande. De inschrijving loopt tot 3 januari 2019.

Bekijk meer van

Zilveren Camera

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.