PersVeilig veiligheid vrouwelijke journalisten

— maandag 2 november 2015, 11:21 | 0 reacties, praat mee

Ziggo komt met gratis sportzender

Lex van Lieshout / ANP

Ziggo start op 12 november met een gratis sportzender, dat het kabelbedrijf met betaalzender Sport1 heeft opgzet. Emerce noemt de samenwerking opmerkelijk, omdat Sport1 eigenaar is van uitzendrechten voor onder meer Champions League en Formule 1, mits die achter de decoder worden gestopt. Laatste wijziging: 2 november 2015, 11:38

Presentatoren Jack van Gelder en Mart Smeet werken aan de zender mee. Ziggo Sport, dat op voorkeurkanaal 14 komt, zal grote evenementen uitzenden. De aanbod op de zender wordt verder uitgebreid met een wekelijkse talkshow en sportgerelateerde films en documentaires. Van Gelder presenteert de talkshow ‘Peptalk’ en doet dat samen met Frank Evenblij.

Volgens Ziggo-topman Baptiest Coopmans is de zender mogelijk vanwege bundeling van krachten na de fusie van UPC met Ziggo: “We doen dit omdat we overtuigd zijn van de waarde van sport en entertainment voor onze klant.”

Huidige klanten van Sport1 gaan automatisch over naar naar Ziggo Sport Totaal, de nieuwe naam van de betaalde sportzender. De komst van de sportzender wordt de komende tijd bij abonnees onder de aandacht gebracht.

Bekijk meer van

Ziggo Sport1

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.