— maandag 2 november 2015, 11:21 | 0 reacties, praat mee

Ziggo komt met gratis sportzender

Lex van Lieshout / ANP

Ziggo start op 12 november met een gratis sportzender, dat het kabelbedrijf met betaalzender Sport1 heeft opgzet. Emerce noemt de samenwerking opmerkelijk, omdat Sport1 eigenaar is van uitzendrechten voor onder meer Champions League en Formule 1, mits die achter de decoder worden gestopt.

Presentatoren Jack van Gelder en Mart Smeet werken aan de zender mee. Ziggo Sport, dat op voorkeurkanaal 14 komt, zal grote evenementen uitzenden. De aanbod op de zender wordt verder uitgebreid met een wekelijkse talkshow en sportgerelateerde films en documentaires. Van Gelder presenteert de talkshow ‘Peptalk’ en doet dat samen met Frank Evenblij.

Volgens Ziggo-topman Baptiest Coopmans is de zender mogelijk vanwege bundeling van krachten na de fusie van UPC met Ziggo: “We doen dit omdat we overtuigd zijn van de waarde van sport en entertainment voor onze klant.”

Huidige klanten van Sport1 gaan automatisch over naar naar Ziggo Sport Totaal, de nieuwe naam van de betaalde sportzender. De komst van de sportzender wordt de komende tijd bij abonnees onder de aandacht gebracht.

Bekijk meer van

Ziggo Sport1

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.