— donderdag 20 oktober 2016, 11:11 | 0 reacties, praat mee

Zender Viceland start in 2017 in Nederland

Vaksite Adformatie meldt dat in het eerste kwartaal van 2017 een nieuwe tv-zender in Nederland te ontvangen is: Viceland van het gelijknamige mediabedrijf VICE. In eerste instantie is Viceland via Ziggo te bekijken, met later volgend jaar 'volledige distributie'.

De zender zal 24 uur uitzenden en zich richten op jongerencultuur en worden gevuld met internationale producties en in-house in België en Nederland geproduceerde content. Regisseur en Oscarwinnaar Spike Jonze (Her, Adaptation, Being John Malkovich) houdt een vinger aan pols wat betreft creatie en merkidentiteit.

“We hebben de ambitie om de meest spraakmakende verhalen op frisse en innovatieve manieren te vertellen aan millennials en deze stap zorgt ervoor dat we de lat voor onszelf nog hoger leggen”, aldus topman Thijs Boon van VICE Benelux. Meer bij Adformatie

Bekijk meer van

Viceland

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.