— dinsdag 12 januari 2016, 08:35 | 0 reacties, praat mee

Yves Desmet naar Humo

Na dik twintig jaar verlaat Yves Desmet de Vlaamse krant De Morgen van De Persgroep, waar hij hoofdredacteur en later senior writer was. Hij stapt over naar het magazine Humo.

De Persgroep nam Humo vorig jaar over van Sanoma. Desmet blijft dus bij zijn vertrouwde uitgever. Bij Humo gaat hij interviews en reportages maken.

‘Toen De Persgroep vroeg om een steuntje in de rug te willen geven bij mijn oude liefde Humo, leek me dat een fijne opdracht vooraleer ik binnen enkele jaren samen met Guy Mortier ga petanquen in huize Zonneweelde’, zegt Desmet in De Morgen.

Hoofdredacteur Jörgen Oosterwaal wil de komende twee, drie jaar een ‘nieuwe, sterke ploeg’ samenstellen met een ‘gezonde mix van ervaring en anciënniteit en aanstormend talent’.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.