e learning nvj

— vrijdag 13 juni 2008, 10:04

Yahoo en Google starten samenwerking

UPDATE Internetgiganten Yahoo en Google hebben aangekondigd op reclamegebied te zullen samenwerken en de eigen chatprogramma's beter op elkaar af te stemmen. Yahoo kan straks Google's tekstreclames naast de eigen zoekresultaten weergeven. De beide firma's hopen op extra reclameinkomsten van een half miljard dollar. Yahoo zal de eigen online activiteiten (waaronder een zoekmachine en website) gewoon aanhouden. Met de samenwerking lijkt de deur definitief gesloten voor een overeenkomst met Microsoft. Dat bedrijf probeerde de afgelopen maanden zonder succes om Yahoo over te nemen. Microsoft hoopte met de overname de eigen internetactiviteiten te versterken. Microsoft stuurde na de aankondiging van Yahoo en Google een kort persbericht rond, waarin het bedrijf herhaalde dat het graag met Yahoo tot zaken was gekomen. De softwarereus sloot een nieuw en hoger bod echter uit. "Ons geboden alternatief blijft op tafel", stelt Microsoft. Laatste wijziging: 13 juni 2008, 12:05

Bekijk meer van

Yahoo Microsoft

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.