— donderdag 28 augustus 2008, 11:00 | 0 reacties, praat mee

Woede om afspraak NOS met RVD

De Parlementaire Persvereniging is woedend. Bij de presentatie van een belangrijk advies van de Deltacommissie, over hoe Nederland ondanks de klimaatverandering ‘waterveilig’ kan blijven tot 2100, mag alleen de NOS aanwezig zijn en verder geen enkel ander medium. De Rijsvoorlichtingsdienst zou die afspraak met de NOS hebben gemaakt. Voorzitter van de Parlementaire Persvereniging Jos Heymans – tevens RTL-journalist – heeft gisteren zijn onvrede kenbaar gemaakt in een brief aan het ministerie van Verkeer en Waterstaat en de Rijksvoorlichtingsdienst. Heymans: ‘Gelijke monniken, gelijke kappen. Of laat alle media die dat wensen, verslag doen van de uitreiking, of laat het achter besloten deuren plaatsvinden.’ Volgens RVD-voorlichter Henk Brons is de afspraak met de NOS gemaakt door de Deltacommissie zelf, buiten het ministerie en de RVD om. Meer bij de Volkskrant

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.