— maandag 23 september 2013, 08:35

Winst voor News Corp

News Corp., het mediabedrijf van Rupert Murdoch, heeft in het eind juni afgesloten boekjaar een nettowinst gerealiseerd van 506 miljoen dollar. In het voorgaande boekjaar schreef het concern nog dieprode cijfers. Een forse eenmalige afschrijving die vooral had te maken met de Australische krantenpoot, resulteerde toen in een verlies van ruim 2 miljard dollar. Murdoch splitste in juni zijn imperium op, waarbij de activiteiten op het gebied van film en televisie werden ondergebracht in 21st Century Fox. Het afgelopen boekjaar was het laatste dat het concern als één geheel opereerde. News Corp. (kranten,tijdschriften, boeken) ging het lopende boekjaar schuldenvrij van start en met 2,7 miljard dollar in kas. Meer bij de Volkskrant

Bekijk meer van

News Corp 21st Century Fox

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.