— maandag 27 september 2010, 11:32 | 0 reacties, praat mee

Wijzigingen LC: veel blijft hetzelfde

Hoofdredacteur Hans Snijder heeft dit weekend inzicht gegeven in de veranderingen die over twee weken worden doorgevoerd in de vormgeving van de Leeuwarder Courant. De krant blijft in drie edities verschijnen, aldus Snijder. "We leggen de lat hoger in de eerste editie: dat is een complete krant, inclusief het belangrijkste nieuws uit Leeuwarden. Vervolgens zijn er nog twee edities waarin we de krant actualiseren en regionale accenten leggen. De indeling van de katernen blijft ook hetzelfde: het algemene nieuws, economie, cultuur en sport in het eerste katern, het regionale nieuws in het tweede katern." Wel wordt er gesleuteld aan de kop- en (iets grotere) broodletter. De krant blijft bovendien op groot formaat verschijnen - een overgang naar tabloidformaat is niet aan de orde.

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.