e learning nvj

— woensdag 3 augustus 2011, 09:22

Wielrenner wil vergoeding van NUsport

Voormalig profwielrenner Max van Heeswijk ontkent de beschuldiging van NUsport dat hij zou hebben toegegeven doping te hebben gebruikt tijdens zijn carrière. De desbetreffende journalist zou het hele verhaal uit zijn duim hebben gezogen, aldus Van Heeswijk. 'Het is gewoon roddeljournalistiek. Ik ben altijd een schone renner geweest en van dopinggebruik is echt geen sprake. Al mijn uitspraken staan ook op band,' aldus van Heeswijk, die een schadeclaim gaat indienen. "Ze wilden een interview over Lance Armstrong, maar die journalist bleef maar over doping doorgaan. Op de vraag of ik epo heb gebruikt, ben ik kwaad geworden en heb ik het bandje uit het opnameapparaat getrokken en in de vuilnisbak gegooid", zegt een geïrriteerde Van Heeswijk. “Wellicht heeft hij, doordat ik zo reageerde, gedacht dat ik epo heb gebruikt." NUsport heeft aangifte gedaan tegen de wielrenner wegens het ontvreemden van de geluidsdrager van het interview. Meer bij L1 / Wielerupdate / RTL Nieuws

Bekijk meer van

nvj e-learning  artikel

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Uitgever

Marjolein Slats
Waarnemend hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Karin Bais
Sales

Sofia van Wijk
Sales

Jenny Fritschy
Sales

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.