— maandag 17 september 2012, 13:50 | 0 reacties, praat mee

Wegener Persdienst krijgt vorm

Monique Couwenberg is de nieuwe adjunct-hoofdredacteur van de Wegener Persdienst, dat maakt Kees Pijnappels, hoofdredacteur van de persdienst bekend via Twitter. De nieuwe nieuwsmanagers van de WPd zijn Robert Dölle en Mark van Assen. In tegenstelling tot Couwenberg en Dölle is Van Assen nieuw bij Wegener. Hiervoor was hij Chef redactie bij Dagblad De Pers. Eerder werd al bekend dat de Wegener Persdienst in oktober van start gaan. Daarvoor wordt afscheid genomen van de Geassocieerde Pers Diensten (GPD). Het samenwerkingsverband van de regionale dagbladen houdt op 31 december 2012 op te bestaan. Door het vertrek van Wegener werd het financiële draagvlak voor de organisatie zo zwak, dat de andere deelnemers geen mogelijkheden zagen om de GPD in de huidige vorm voort te zetten.

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.