— vrijdag 17 juni 2011, 12:30 | 2 reacties, praat mee

Weesie: PowNed gaat niet fuseren

Omroep PowNed gaat niet fuseren, zo meldt voorzitter Dominique Weesie in het NCRV-programma Lunch! Hij ziet de omroep dan nog liever opgeheven worden. Volgens Weesie is een optie dat PowNed verdwijnt uit het bestel en naar de commerciëlen gaat. Vandaag wordt bekend hoe de toekomst van het publieke bestel eruit gaat zien. Het kabinet wil 200 miljoen euro bezuinigen op de omroepen. Het lijkt er op dat de coalitie het eens gaat worden met een plan van omroepbestuurders en het bestuur van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) om het bestel in 2015 te laten bestaan uit acht omroepen. Volgens RTL Nieuws zouden de nieuwe omroepen WNL en PowNed zich voor 2016 aan moeten sluiten bij een van de zes andere overgebleven ledenomroepen, anders is er geen toekomst voor ze binnen de publieke omroep. Meer bij NRC Lunch!

Bekijk meer van

Praat mee

2 reacties

Juul, 17 juni 2011, 14:07

Kan de Telegraaf weer goed te keer gaan met chocolade letters op de voorpagina.  Hun “filiaal” wordt met opheffen bedreigd…....

Cec, 17 juni 2011, 14:42

Weesje is voorzitter, niet hoofdredacteur dat is namelijk Bert Huisjes

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.