— woensdag 3 april 2013, 12:30

Weer recordcijfers voor Eyeworks

De verkoop van internationale programmatitels als 'Sterren Springen' heeft tv-productiebedrijf Eyeworks van Reinout Oerlemans vorig jaar een recordwinst opgeleverd. De nettowinst steeg met tien procent en kwam in 2012 uit op 13,9 miljoen euro. Dat maakte het bedrijf bekend. Ook in 2011 schreef het bedrijf recordcijfers. Daarom heeft Eyeworks zich in 2012 opnieuw gericht op haar kernactiviteiten: de ontwikkeling, productie en distributie van prime-time tv-entertainment. Bijna een kwart van de jaaromzet van 251 miljoen euro bestaat inmiddels uit de verkoop van programmaformats in het buitenland, stelt Eyeworks. Andere internationaal succesvolle Eyeworks-titels waren vorig jaar 'Wie Trouwt mijn Zoon?', 'Echte Meisjes in de Jungle' en Obese. Voor 2013 is Eyeworks (gematigd) positief en verwacht haar marktpostie verder te versterken.

Bekijk meer van

Eyeworks

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.