anner smart octo

— maandag 16 februari 2009, 10:14

Weer poging tot beroving AT5-ploeg

UPDATE In de Amsterdamse Kolenkitbuurt is een AT5-ploeg vorige week donderdag bijna beroofd van een camera. AT5 was in de buurt om een reportage te draaien over een buurtbeveiligingsproject. Jongerenwerkers en jongeren uit de buurt patrouilleren op de straat om overlast en criminaliteit tegen te gaan. Toen de ploeg aan het afronden was en de apparatuur weer inlaadde, griste een dief de camera uit de achterbak en probeerde per fiets weg te komen. De verslaggever zette de achtervolging in, maar de dief dreigde hem te zullen doodschieten. Een groepje buurtbeveiligers probeerde de dief beet te pakken. Hij ontkwam, maar moest de camera laten vallen om weg te komen. De schade loopt volgens AT5 in de duizenden euro's. Eind december werd ook al geprobeerd apparatuur van AT5 te stelen. Ook in dat geval was de diefstal onsuccesvol, maar werden de AT5-medewerkers wel aangevallen.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.