— vrijdag 22 maart 2013, 17:32 | 0 reacties, praat mee

Website De Nieuwe Pers live

Op vrijdag 22 maart is de website van De Nieuwe Pers live gegaan. Het platform voor freelance journalisten had al een app. Daarmee is DNP op alle apparaten en platforms te gebruiken. De komende weken zullen in versneld tempo journalisten worden toegelaten. Daarnaast komen er aparte kanalen voor literaire schrijvers en fotografen. Een abonnement op individuele journalisten blijft € 1,79 per maand kosten, een jaarabonnement op alles kost € €37,99. Betalen gaat op de website voorlopig alleen via iDEAL, maar binnen enkele weken wordt afrekenen ook per SMS mogelijk. Kort daarop kunnen lezers voor kleine bedragen losse artikelen kopen, of een uur of een dag toegang tot de hele collectie. Een aparte mobiele website is in ontwikkeling. Laatste wijziging: 13 augustus 2013, 19:01

Over een half jaar hopen de initiatiefnemers van DNP, Jan-Jaap Heij en Ben Rogmans, de verhalen van ongeveer 150 journalisten te kunnen aanbieden. Tegen die tijd start ook de ontwikkeling van dagelijkse bundels van artikelen, waarmee ze uiteindelijk - en naast de abonnementen op auteurs - een compleet online dagblad willen aanbieden.

Bekijk meer van

De Nieuwe Pers

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.