Tegel Beeld en Geluid

— dinsdag 8 april 2014, 14:40 | 0 reacties, praat mee

‘Waar ben ik aan begonnen?’

Soms, héél soms, vraag ik mij af waar ik aan ben begonnen door mijn droom na te jagen journalist te worden, vraagt Heiba Targhi Bakkali zich af op haar blog op Vrouw&Media. 'Meestal gebeurt dat op de spaarzame momenten dat ik een verhaalideeëndip heb of mijn hele wezen zich afvraagt of ik écht niet totaal de plank mis heb geslagen met een stuk over een gevoelig onderwerp. Op één of andere manier is dat als ik de nacht daarvoor door heb gehaald om voor de krant van morgen een stuk aan te leveren' En daarom kwam voor Bakkali het mentorproject van Vrouw&Media als geroepen, schrijft.'Toen ik hoorde dat Irene van der Linde, journalist bij de Groene Amsterdammer en expert op het gebied van verhalende journalistiek, mij gaat begeleiden sprong ik een gat in de lucht.' Meer bij Vrouw&Media.

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.