website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

VVOJ Conferentie Onderzoeksjournalistiek 2018

Sabien Froger — Geplaatst op dinsdag 28 augustus 2018, 10:04

Agenda vrijdag 9 november 2018, 10:00 - zaterdag 10 november 2018, 17:00, Sint-Andries Campus, Sint Andriesstraat 2, 2000, Antwerpen

Impact. Daar gaat het over tijdens de VVOJ Conferentie Onderzoeksjournalistiek 2018, op 9 en 10 november in Antwerpen, op de mooie Sint-Andries Campus. Je leest er alles over op de #VVOJ18-conferentiewebsite.

Welke impact heeft diepgravende journalistiek op maatschappij, bestuur en politiek? Maar ook de impact van het vak op de journalist zelf en op onze bronnen komt aan bod tijdens #VVOJ18. En vanzelfsprekend die op lezers, kijkers en luisteraars.

Daarbij wordt geprobeerd ontwikkelingen in de tijd te duiden. Van het aloude journalistieke objectiviteitsadagium, met de journalist als onaantastbare autoriteit, naar een beroepspraktijk waarin transparantie en rekenschap afleggen vanzelfsprekender worden. En waarin meer en meer journalisten een grotere persoonlijke betrokkenheid aan de dag leggen. Vergroot deze veranderende beroepshouding op haar beurt weer de impact van het journalistieke werk?

Ook dit jaar is er weer een speciale website: conferentie.vvoj.org. Hier vind je de highlights uit het programma, het inschrijfformulier en praktische informatie.

Villamedia Sluiten

Inloggen

Registreren

Vul onderstaande gegevens in voor exclusieve toegang voor NVJ-leden.