— donderdag 2 oktober 2008, 08:44

VTM-weervrouw Jill Peeters wint weerprijs

Jill Peeters, weervrouw van televisiezender VTM, heeft op het jaarlijkse congres van de European Meteorological Society (EMS) in Amsterdam de 'TV Weather Forecast 2008 Trophy Award' gekregen. Het is de tweede keer dat de trofee wordt uitgereikt. De vorige laureaat was Francis Wilson van SKY News. Peeters meldt tegenover Radiovisie "totaal verrast" te zijn door haar verkiezing. "Mijn weerbericht werd als laatste van de rij gepresenteerd. Ik had al een paar straffe clips zien passeren, waarvan ik een en ander heb opgestoken trouwens. En toen hoorde ik plots mijn naam noemen. Ik was even van slag, maar nu ben ik best wel trots, zeker ook omdat ik verkozen ben door weerkundigen van over heel Europa. Voor mij schijnt de zon vandaag", aldus Peeters.

Bekijk meer van

banner loopbaanontwikkeling NVJ

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.