persveilig seminar

— maandag 6 februari 2017, 08:20 | 0 reacties, praat mee

Voetbal International wordt uiteindelijk een maandblad

Voetbal International wordt op termijn een maandblad. Dat zegt Christiaan Ruesink, de hoofdredacteur van het voetbalblad in een interview met het AD. De overgang van een weekblad naar een maandblad is noodzakelijk voor het voortbestaan van Voetbal International, stelt Ruesink. "Het weekblad is eindig." Laatste wijziging: 6 februari 2017, 09:27

Voetbal International (VI) verkeert in zwaar weer. Het blad, onderdeel van WPG Uitgevers BV, leed vorig jaar een verlies van 1,5 miljoen euro, de oplage blijft kelderen en voor het eerst in de geschiedenis vielen er ontslagen.

Ruesink lanceerde met VI Pro een online verdienmodel en wil meer specials. “Ik geloof honderd procent in digitale abonnementen voor onderscheidende verhalen. Als je dan meer specials maakt en je hebt nog steeds een weekblad, dan gaat dat een keer pijn doen. De redactie loopt nu al op zijn tandvlees. Op het moment dat de redactie het niet meer aankan of de lezers zijn toe aan een maandblad, stappen we over.”

Bekijk meer van

Voetbal International

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.