— donderdag 29 maart 2012, 13:35 | 0 reacties, praat mee

Vloeibare schouderklop voor De Pers

Nu het einde - voor de papieren versie zeker - van De Pers nadert, krijgt de redactie steunbetuigingen. Een van de aardigste is toch wel de krat met sterke drank die op de redactie werd bezorgd. Het begeleidende kaartje leest: "Wij als oud-redacteuren van DAG weten hoe het is om 'een laatste krant' te maken. We wensen jullie veel sterkte vandaag. Maak er iets moois van, en vanavond drinken op de behaalde successen en de mogelijke doorstart." De laatste papieren DAG verscheen in oktober 2008, de website werd een klein jaar later gesloten. Hoewel de papieren De Pers verdwijnt, wordt gekeken of er mogelijkheden zijn voor een digitale doorstart. Via een speciale site reddepers.nl kunnen lezers aangeven aan welke betaalde abonnementsvorm ze de voorkeur geven.

Bekijk meer van

Twitter

Praat mee

banner loopbaanontwikkeling NVJ

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.