— woensdag 6 mei 2015, 14:15 | 0 reacties, praat mee

VINEX en SKO stappen in NOBO

Grote mediabedrijven gaan samen aan digitaal bereiksonderzoek doen. De Verenigde Internet Exploitanten (VINEX) en Stichting KijkOnderzoek (SKO) gaan meedoen aan het Nederlands Online Bereik Onderzoek (NOBO), dat wordt uitgevoerd door TNS-Nipo en Kantar Media onder een groep van 5000 panelleden. Ook de Bond van Adverteerders (BVA) en koepelorganisatie Platform media-adviesbureaus (PMA) nemen deel in NOBO. Binnen NOBO wordt het voor het eerst mogelijk om het internetgedrag van personen op alle platformen, over meerdere apparaten en op detailniveau te meten en te rapporteren. De samenwerking tussen VINEX en SKO levert de mediabranche en beide partijen grote voordelen op, aldus de initiatiefnemers. De eerste resultaten van NOBO worden in het vierde kwartaal van 2015 verwacht.

Bekijk meer van

VINEX SKO NOBO

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.