— zaterdag 11 april 2020, 10:11 | 0 reacties, praat mee

Vind de beste freelancer via Villamedia

De juiste freelancer zoeken op de kaart.

De beste freelancer voor tekst, foto, video of communicatie vind je via Villamedia.nl/freelancers. Aan de website is recent een kaart toegevoegd, zodat freelancers nog eenvoudiger zijn te vinden. Laatste wijziging: 14 april 2020, 08:53

In het overzicht staan 1100 freelancers. Opdrachtgevers kunnen een selectie maken op specialiteiten en krijgen dan een lijst te zien met geschikte freelancers. Met de nieuw toegevoegde kaart is het ook mogelijk te selecteren op woonplaats, overigens zonder dat de exacte adresgegevens worden prijsgegeven.

In de database zijn journalisten, tekstschrijvers en auteurs opgenomen die lid zijn van de NVJ en de Auteursbond. Voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers is de dienst gratis. Niet-leden van beide organisaties kunnen ook in het overzicht worden opgenomen door een abonnement te nemen op Villamedia Opdrachten.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.