— vrijdag 8 januari 2021, 15:19 | 0 reacties, praat mee

Vernieuwde Pointer zaterdag van start

Vanaf zaterdag wordt het volledig vernieuwde onderzoeksjournalistieke platform Pointer gelanceerd. Pointer richt zich op maatschappelijke problematiek waarbij de input van de burger het vertrekpunt is.

Half december werd bekend dat KRO-NCRV de onderzoeksredacties van De Monitor, Pointer en Reporter Radio samenvoegt. De omroep zei toen dat onderzoeksjournalistiek op televisie, radio en online op die manier kunnen zorgen voor meer slagkracht en impact in de samenleving.

Thema’s die aan bod komen zijn: Wonen en leefomgeving, Werk en geld, Gezondheid en zorg, Klimaat en duurzaamheid, Recht en onrecht, Onderwijs en jeugd, Misinformatie en privacy. De eerste uitzendingen op radio en tv gaan over schuldenproblematiek in Nederland. De eerste interactive is nu al wel te zien op de site.

Bekijk meer van

Pointer KRONCRV

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.