— vrijdag 8 januari 2021, 15:19 | 0 reacties, praat mee

Vernieuwde Pointer zaterdag van start

Vanaf zaterdag wordt het volledig vernieuwde onderzoeksjournalistieke platform Pointer gelanceerd. Pointer richt zich op maatschappelijke problematiek waarbij de input van de burger het vertrekpunt is. Laatste wijziging: 8 januari 2021, 16:25

Half december werd bekend dat KRO-NCRV de onderzoeksredacties van De Monitor, Pointer en Reporter Radio samenvoegt. De omroep zei toen dat onderzoeksjournalistiek op televisie, radio en online op die manier kunnen zorgen voor meer slagkracht en impact in de samenleving.

Thema’s die aan bod komen zijn: Wonen en leefomgeving, Werk en geld, Gezondheid en zorg, Klimaat en duurzaamheid, Recht en onrecht, Onderwijs en jeugd, Misinformatie en privacy. De eerste uitzendingen op radio en tv gaan over schuldenproblematiek in Nederland. De eerste interactive is nu al wel te zien op de site.

Bekijk meer van

Pointer KRONCRV

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.