— dinsdag 30 september 2014, 13:55

Verkoop Limburgse kranten afgerond

Mecom meldt dat het de verkoop van Limburg Media Groep (LMG) aan uitgeverij Concentra heeft afgerond. Met de overname is een bedrag van 43,5 miljoen euro gemoeid, meldt Mecom aan de aandeelhouders. Er is verder 1,5 miljoen euro betaald voor niet nader gespecificeerde "verleende diensten" aan LMG over de afgelopen drie jaar. Bestuursvoorzitter Rory Macnamara is blij met de afronding van het overnameproces en wenste "onze vrienden en collega's in Limburg" een succesvolle toekomst onder de nieuwe eigenaar toe. De overname van LMG door Concentra gebeurde met instemming van De Persgroep, dat afgelopen zomer aankondigde alle andere onderdelen van Mecom te zullen overnemen. De Limburgse activiteiten waren toen al in onderhandeling over een verkoop aan Concentra. Meer bij Mecom/Investis

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.