word actief nvj klein

— vrijdag 11 oktober 2013, 09:10 | 0 reacties, praat mee

Veranderingen bij Wall Street Journal

Zakenkrant Wall Street Journal (WSJ) heeft besloten niet door te gaan met All Things D, een vooraanstaand katern over technologie binnen de krant. Laatste wijziging: 11 oktober 2013, 17:24

Er kon geen overeenstemming worden bereikt over voortzetting van het contract met de partij die het katern vulde. Het betekent onder meer dat de invloedrijke techjournalist Walt Mossberg na veertig jaar bij de WSJ vertrekt. Hij schreef de laatste twintig jaar een column over techniek en kwam over de vloer bij alle grote bedrijven. De WSJ gaat nu zelf een nieuw digitaal katern ontwikkelen, aldus chef-redacteur Gerard Baker. De samenwerking wordt met ingang van 2014 opgezegd. In een artikel op de All Thing D-website (tek.st/60) legt mede-oprichtster Kara Swisher uit dat veel bij het oude blijft.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.