Jodal

— dinsdag 17 februari 2015, 09:04 | 0 reacties, praat mee

Veranderingen bij Persgroep-directie

De Persgroep voert een wijziging door binnen zijn directie. Rudy Bertels wordt de nieuwe chief operating officer (COO) en krijgt de verantwoordelijkheid over alle bedrijfsprocessen van de publishingactiviteiten in België, Nederland en Denemarken. Bertels was eerder gedurende 17 jaar CEO van De Persgroep Publishing (dPP). Bij dPP wordt Bertels opgevolgd door Koen Verwee, die als directeur verantwoordelijk was voor de commerciële afdelingen van dPP. Het directiecomité van dPP bestaat voortaan uit Barbara Vangheluwe als commercieel directeur advertising, Bart De Proost als directeur operations, Hans De Graef als directeur HRM, Wim Maes als technisch directeur EPC, Luc Verbist als CIO en Paul Daenen als directeur uitgever. De functie van financieel directeur wordt ingevuld door Ben Leo, tot op heden CFO bij Medialaan (moederholding van onder meer VTM, 2BE en Q-Music). De functie van Directeur Marketing is nog vacant. Meer bij Het Laatste Nieuws Laatste wijziging: 17 februari 2015, 09:32

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.