persveilig seminar

— vrijdag 21 november 2014, 08:24

Venderbos boos weg als EO-presentator

Manuel Venderbos mag niet meer werken als presentator bij de EO, maar gaat bij die omroep verder als programmamaker en regisseur. Dat blijkt uit een persbericht van de EO. Manuel laat echter op Twitter merken dat hij niet blij is met deze beslissing."Klein detail: het stoppen is niet mijn beslissing. Voor tekst en uitleg verwijs ik u door naar de club. Leuk is inderdaad anders, maar ik heb geen ebola en mijn kinderen groeien niet op in Syrië", schrijft Manuel. Manuel is vooral bekend van het EO-programma Jong dat hij jarenlang presenteerde. Hij was daarnaast vanaf 2008 het gezicht van de EO-Jongerendag. Momenteel is hij een van de programmamakers van 3Onderzoekt, dat op Nederland 3 opmerkelijke onderwerpen aan de kaak stelt. Met deze laatste titel sluit Manuel op 3 december af.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.