Tegel Beeld en Geluid

— vrijdag 21 november 2014, 08:24

Venderbos boos weg als EO-presentator

Manuel Venderbos mag niet meer werken als presentator bij de EO, maar gaat bij die omroep verder als programmamaker en regisseur. Dat blijkt uit een persbericht van de EO. Manuel laat echter op Twitter merken dat hij niet blij is met deze beslissing."Klein detail: het stoppen is niet mijn beslissing. Voor tekst en uitleg verwijs ik u door naar de club. Leuk is inderdaad anders, maar ik heb geen ebola en mijn kinderen groeien niet op in Syrië", schrijft Manuel. Manuel is vooral bekend van het EO-programma Jong dat hij jarenlang presenteerde. Hij was daarnaast vanaf 2008 het gezicht van de EO-Jongerendag. Momenteel is hij een van de programmamakers van 3Onderzoekt, dat op Nederland 3 opmerkelijke onderwerpen aan de kaak stelt. Met deze laatste titel sluit Manuel op 3 december af.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.