de tegel publieksprijs 2020

In verband met Tweede pinksterdag is Villamedia maandag 1 juni gesloten. Vacatures die vrijdag 29 mei na 15.00 uur binnenkomen worden pas dinsdag 2 juni geplaatst.

— dinsdag 23 september 2014, 15:32 | 0 reacties, praat mee

Veilig laden

Banken strijden al jarenlang tegen de skimmers, volk dat op creatieve wijze probeert om bank­rekeningen te legen. Er zijn tegenwoordig ook data-skimmers, die op zoek zijn naar potentieel lucratieve informatie.

De personal computer was jarenlang een vierkante bak op of onder het bureau, maar de moderne smartphone doet meer dan ooit die naam eer aan. Als je met een bijna lege mobiele telefoon onderweg bent en de voorzienigheid een vrije usb-poort of usb-stopcontact op je pad brengt, overheerst meestal dankbaarheid. Maar: you don’t know where it’s been. Er zijn al berichten over rijen nepstopcontacten op bijvoorbeeld vliegvelden, waar elk aangesloten toestel vakkundig wordt leeggezogen of wordt voorzien van schadelijke software. Het USB Condom biedt uitkomst. Het condoom maakt dataverkeer ­onmogelijk, terwijl het bijladen geen hinder ondervindt. Een onmisbare accessoire voor de journalist met wisselende contacten. Twaalf dollar lijkt prijzig voor een condoom, maar deze is wel herbruikbaar.
tek.st/74

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl
020-30 39 750

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

Karen Bais
020-30 39 756

Sofia van Wijk
020-30 39 711

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.