— donderdag 10 januari 2013, 08:41

VARA laat publiek documentaire betalen

Door crowdfunding wil de VARAgids documentaires realiseren. Het publiek kan door het bijdragen van kleine bedragen de uitvoering tot stand brengen. Lezers van de gids kunnen zelf aandragen waarover ze graag een documentaire willen zien. De VARAgids gaat ook op zoek naar een geschikt uitzendmoment. Van alle voor- en tegenspoed wordt op gezette tijden verslag gedaan in het blad. In de VARAgids die nu in de winkels ligt, geven alle columnisten van het blad alvast een voorzetje met een documentaire-idee. Nico Dijkshoorn wil een film over de mensen die Ikea-spulletjes aanschaffen, Claudia de Breij over duo-moederschap en Youp van ’t Hek wil een portret van het Nederlandse curlingteam. Lezers (al dan niet abonnee) kunnen hun onderwerpen aandragen via varagids.nl/crowdfunding

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.