banner festival 23

— woensdag 24 juni 2015, 14:03 | 0 reacties, praat mee

Van Liempt van BNR naar RTL Z

Koen Suyk / ANP

Presentator Paul van Liempt krijgt bij RTL Z, de zender die op 7 september aanstaande begint, een eigen talkshow in de avond. Het programma wordt iedere avond live uitgezonden tussen half tien en half elf. Van Liempt is momenteel nog werkzaam bij BNR Nieuwsradio, waar hij een ochtendprogramma presenteert. RTL-nieuwslezer Roelof Hemmen neemt vanaf 3 augustus dat programma over als vaste presentator. Van Liempt werkte eerder voor Het Parool, Vrij Nederland, Volkskrant Magazine, het Financieele Dagblad, VPRO-radio en Talkradio. Naast radio en dagbladen heeft Van Liempt ook ervaring met televisie, onder meer voor RTL en de voormalige omroep LLink. Laatste wijziging: 24 juni 2015, 14:06

Paul van Liempt: “Na een prachtige periode van acht jaar live interviewen in mijn ochtendshow bij BNR, verheug ik me op het avontuur bij RTL Z; pionieren bij een nieuwe, ambitieuze zender met grote mogelijkheden. Met een dagelijkse journalistieke talkshow, waarin het interview centraal staat, bijgestaan door een enthousiaste en kundige redactie.”

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.