— woensdag 24 juni 2015, 14:03 | 0 reacties, praat mee

Van Liempt van BNR naar RTL Z

Koen Suyk / ANP

Presentator Paul van Liempt krijgt bij RTL Z, de zender die op 7 september aanstaande begint, een eigen talkshow in de avond. Het programma wordt iedere avond live uitgezonden tussen half tien en half elf. Van Liempt is momenteel nog werkzaam bij BNR Nieuwsradio, waar hij een ochtendprogramma presenteert. RTL-nieuwslezer Roelof Hemmen neemt vanaf 3 augustus dat programma over als vaste presentator. Van Liempt werkte eerder voor Het Parool, Vrij Nederland, Volkskrant Magazine, het Financieele Dagblad, VPRO-radio en Talkradio. Naast radio en dagbladen heeft Van Liempt ook ervaring met televisie, onder meer voor RTL en de voormalige omroep LLink.

Paul van Liempt: “Na een prachtige periode van acht jaar live interviewen in mijn ochtendshow bij BNR, verheug ik me op het avontuur bij RTL Z; pionieren bij een nieuwe, ambitieuze zender met grote mogelijkheden. Met een dagelijkse journalistieke talkshow, waarin het interview centraal staat, bijgestaan door een enthousiaste en kundige redactie.”

Praat mee

banner tegelwinnaars

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.