onderzoek covid en journalistiek

— woensdag 26 juli 2017, 13:12 | 0 reacties, praat mee

Van Inkel weg bij Radio Veronica

ANP KIPPA / Remko de Waal

Radio-dj Jeroen van Inkel vertrekt bij Radio Veronica. Zijn contract – dat tot 1 september loopt – wordt niet verlengd. De show van Van Inkel werd begin dit jaar al verplaatst van de ochtend naar het weekend. “Meestal is dat een teken aan de wand”, zegt de presentator tegen De Telegraaf. “En nu blijkt dan ook dat mijn contract niet wordt verlengd.”

Hoewel zijn contract to september loopt, is Van Inkel al sinds april niet meer op de zender te horen nadat hij een hartinfarct kreeg. Inmiddels is hij volledig hersteld. Plannen om zich te herenigen met zijn voormalige radio-makker Rob Stenders – die per ingang van het nieuwe radioseizoen vertrekt bij de Avrotros – zijn er niet, reageert Van Inkel tegenover De Telegraaf. Van Inkel begon zijn carrière 34 jaar geleden bij Radio Veronica en werkte ook voor Qmusic en Radio 538.

Praat mee

banner tegelwinnaars

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.