— dinsdag 26 mei 2015, 13:09 | 0 reacties, praat mee

Van Etten vertrekt bij NPO Doc

Hansje van Etten vertrekt per 1 juli bij de VPRO. Ze maakte jarenlang televisieprogramma's en werkte de laatste acht jaar als eindredacteur van het digitale documentaire-kanaal NPO Doc (voorheen Holland Doc 24). NPO Doc stond de afgelopen jaren regelmatig onder druk. In 2012 fuseerde het kanaal succesvol met Geschiedenis 24.

‘Samen met een fantastische redactie is het gelukt om van NPO Doc een heel mooi documentairekanaal te maken. NPO Doc staat aan de vooravond van weer een fusie, ditmaal met Cultura. Voor mij is nu het tijd om nieuwe avonturen aan te gaan en plaats te maken voor een nieuwe eindredacteur.’

Van Etten wil in de toekomst multimediale projecten ontwikkelen. Neeltje Pavicic volgt haar op als eindredacteur van NPO Doc.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.