Tegel Beeld en Geluid

— maandag 10 februari 2014, 12:29

Van den Brink vertrekt bij ‘t Oog

Tijs van den Brink stopt als presentator bij Met het Oog op Morgen. Dat laat de redactie weten via een blogpost op NOS.nl. Van den Brink kan het presentatiewerk niet langer combineren met zijn werkzaamheden voor de EO. Op 28 februari is zijn laatste uitzending; Van den Brink is dan ruim tien jaar een van de vaste presentatoren geweest. "De veranderingen in de programmering op Radio 1 hebben voor mij tot gevolg dat het zeer lastig is geworden om mijn werk bij de EO, mijn werk voor ‘t Oog en mijn gezin te combineren. Daarom heb ik, met pijn in het hart, besloten met Het Oog te stoppen. Veel mensen verklaren me voor gek, want wie stopt er nou vrijwillig bij ‘t Oog? Ik snap die verbazing goed, maar ik denk toch dat dit een verstandig besluit is." Redactiechef Marion van de Wouw betreurt het vertrek van Van den Brink. "Hij is een radio-persoonlijkheid, een zeer goede interviewer, altijd journalistiek nieuwsgierig en hij geeft een eigen kleur aan de vrijdaguitzending van het Oog. We gaan hem enorm missen."

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.