— donderdag 27 november 2014, 12:14

Van Beukering vertrekt bij Het Parool

Hoofdredacteur Barbara van Beukering vertrekt bij Het Parool om binnen De Persgroep Nederland "een nieuw digitaal initiatief" te gaan leiden. Van Beukering is 7,5 jaar hoofdredacteur van Het Parool geweest, een periode waarin de krant een nadrukkelijke Amsterdamse nieuwskrant werd, met veel aandacht voor kunst, media en het culinaire leven. De krant heeft een landelijk bereik en uitstraling en wordt door lezers hoog gewaardeerd. "Ik vervul het hoofdredacteurschap nog altijd met bijzonder veel genoegen, maar ik ben er geen voorstander van ergens langer te blijven dan noodzakelijk. Het is tijd voor iets nieuws", schreef Van Beukering aan de redactie. Ronald Ockhuysen, sinds 2010 adjunct-hoofdredacteur van de krant, neemt voorlopig de taken van Van Beukering over. "De Persgroep heeft mooie plannen in het digitale domein, en mij is gevraagd daarin een inhoudelijke rol te nemen", aldus Van Beukering. Meer bij Het Parool

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.