training eu starters

— donderdag 21 april 2016, 14:29 | 0 reacties, praat mee

Van Assen stopt als hoofdredacteur Brabant Dagblad

Een klein jaar na zijn aanstelling stopt Mark van Assen als hoofdredacteur van het Brabants Dagblad. Dat heeft de Persgroep bekendgemaakt. Laatste wijziging: 21 april 2016, 14:33

“Ik ben langzaam maar zeker tot de conclusie gekomen dat deze functie mij niet past”, zegt van Assen. Hij is meer van de journalistieke inhoud dan van overleg, planning en coördinatie, aspecten die onvermijdelijk onderdeel zijn van de functie van hoofdredacteur. “De redactie van het Brabants Dagblad verdient een hoofdredacteur die in zijn element is en dat was bij mij steeds minder het geval. Het was een moeilijke beslissing, maar wel eentje die ik met volle overtuiging genomen heb.”

Van Assen krijgt een andere functie binnen de Persgroep. Zijn taken worden voorlopig waargenomen door John van den Oetelaar, die tevens hoofdredacteur blijft van het Eindhovens Dagblad.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.