— woensdag 30 juni 2010, 11:19

Titels Reed naar Eisma Media Groep

Met het ondertekenen van het verkoopcontract zijn definitief zestien titels van Reed Business overgegaan naar Eisma Media Groep. Ook de 53 werknemers gaan voor Eisma Media groep werken. De titels die overgaan zijn Bouwwereld, Aannemer, Schildersvakkrant, Zzp-er in de bouw, Bouwproducten.nl, Installatie, Sanitair Design, Paardenkrant, Bit, Horses.nl, Hengstenboek, TTM, Bestelauto, Het Schaap, Piloot & Vliegtuig en Vismagazine. Reed Business focust zich nu op titels als Boerderij en het Agrarisch Dagblad voor de land- en tuinbouwsector, Misset Horeca en Distrifood voor de food- en horecamarkt, Auto en MotorTECHNIEK voor de automotive markt en Logistiek voor de logistieke sector. De verkoop was al in maart aangekondigd.

Bekijk meer van

banner loopbaanontwikkeling NVJ

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.