training eu starters

— vrijdag 30 september 2016, 14:44 | 0 reacties, praat mee

USA Today: Stem niet op Trump

© Josh Edelson / AFP

De Amerikaanse krant USA Today geeft stemadvies voor de komende Amerikaanse presidentsverkiezing. Het is voor het eerst in de 34-jarige geschiedenis dat de krant een stemadvies geeft voor de presidentsverkiezing die vooral draaien om de Democratische kandidate Hillary Clinton en de Republikeinse kandidaat Donald Trump. Laatste wijziging: 30 september 2016, 14:52

In een redactioneel stelt de krant dat het in de verkiezingen nooit partij wil kiezen, omdat er zich tot dusver altijd heel capabele figuren aandienen. Maar dit jaar zijn er helemaal geen twee capabele figuren, aldus de krant. Donald Trump is door de redactie unaniem als “volslagen ongeschikt voor het presidentschap” bestempeld. Poynter merkt echter fijntjes op dat hoewel de keuze dus niet op Trump valt, USA Today ook niet actief Clinton steunt.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.