— donderdag 25 september 2014, 13:38

Uitvaartomroep begint volgende week

Op 29 september aanstaande start een nieuwe online radiozender die zich specialiseert op de uitvaartbranche. De Uitvaartomroep wil met dagelijkse nieuwsbulletins, achtergrondreportages, informatieve rubrieken, felicitatie- en rouwdiensten dagelijks minstens 12.000 luisteraars trekken. In een speciaal 'uitvaartradiojournaal' worden bekende ontslapenen, nieuws over begraafplaatsen en crematoria en andere gebeurtenissen gemeld. Met gemiddeld 420 sterfgevallen in Nederland per dag denkt De Uitvaartomroep een bron voor nabestaanden en werknemers in de uitvaartbranche te zijn. Er werken drie journalisten aan de site en de programma's die zullen worden uitgezonden. De zender put verder uit de expertise van aan De Uitvaartomroep verbonden advocaten, notarissen, fiscalisten, natuursteenhouwers en uitvaartondernemers.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.