— donderdag 27 september 2012, 09:46

Uitgever VBK zelfstandig verder

Boekenuitgeverij Veen Bosch & Keuning (VBK) maakt zich los uit de moedermaatschappij NDC/VBK. Per 1 november zal de grootste uitgever van algemene boeken zelfstandig worden. Het bedrijf komt in handen van het management en medewerkers. Huisbankier ING krijgt een minderheidsbelang. In maart was al bekend geworden dat NDC/VBK in de verkoop ging, vanwege de schuld die het bedrijf had. Theo van der Raadt, Voorzitter Raad van Bestuur NDC|VBK de uitgevers: "Wij zijn verheugd dat we vandaag, in goed overleg met alle betrokkenen, de verzelfstandiging van VBK kunnen bekendmaken. Het is een logische consequentie van de keuze die NDC|VBK eerder heeft gemaakt om de drie hoofdactiviteiten ieder strategisch en operationeel op eigen benen neer te zetten. Wij zijn vol vertrouwen dat VBK in de nieuwe aandeelhoudersstructuur zijn bedrijfsstrategie in de komende jaren succesvol kan uitvoeren."

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.