website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

Twee winnaars bij Lokale Omroep van het Jaar

Trudy Brandenburg - van de Ven — Geplaatst in lokale journalistiek op maandag 11 september 2017, 09:18

Lokale omroepen in Nederland

Lokale omroepen in Nederland

Nieuws

OPEN Rotterdam en REGIO8 (Montferland, Oude IJsselstreek, Doetinchem) zijn gekozen tot Lokale Omroep van het Jaar. Dat heeft de jury van de Lokale Omroep Awards bekendgemaakt, de prijzen voor de beste publieke lokale omroepproducties.

Open Rotterdam pakt het volgens de jury anders aan dan de andere lokale omroepen in Nederland en de jury blijft onder de indruk van hun innovatie met mobiele journalistiek en de burgerjournalisten die zij opleiden in de wijk. Ook worden de kijkers op een goede manier betrokken bij de programma’s. Open Rotterdam won ook in de categorie nieuws, met de productie ‘Stem uit de Wijk’.
REGIO8 levert volgens de jury essentiële bijdrage aan de informatie- en nieuwsvoorziening. Dat de lokale omroep samenwerkt met Omroep Gelderland zorgt voor een win-win situatie voor de consument in de regio.

Andere winnaars van de Lokale Omroep Awards zijn in de categorie Audio: TV Enschede FM met ‘Wildgroei’. In de categorie Video won OOG TV (Groningen) met ‘Stand van Stad’. WOS Media (Midden Delfland, Westland, Maassluis) won in in de categorie Innovatie met ‘Week van het Werk’. Niels Veurink van TV Enschede FM won de Award voor Presentatietalent. Meer bij OLON

Nog geen reacties

Om te reageren moet je een Villamedia Account hebben en moet je eerst ingelogd zijn.

Villamedia Sluiten

Inloggen

Registreren

Vul onderstaande gegevens in voor exclusieve toegang voor NVJ-leden.