Smartocto userneeds

— dinsdag 1 maart 2016, 15:35 | 0 reacties, praat mee

Nominaties NL-Awards 2015 bekend

De nominaties voor de NL-Awards, de jaarlijkse onderscheiding voor de beste producties van de regionale omroepen,zijn weer bekendgemaakt. Er zijn twintig radio- en tv-programma’s genomineerd van negen omroepen verdeeld over zeven categorieën. RTV Rijnmond, RTV Utrecht en Omrop Fryslân zijn het vaakst genomineerd: ze kregen ieder drie nominaties. Laatste wijziging: 1 maart 2016, 15:54

De NL-Awards worden op woensdag 16 maart 2016 voor de veertiende keer uitgereikt tijdens de ROOS-Dagen, het jaarlijkse congres voor regionale programmamakers.

Alle prijswinnaars dingen mee naar de categorieoverstijgende Gouden NL-Award. Hieraan is een geldprijs van 2.500 euro verbonden. De genomineerde programma’s zijn te zien en te beluisteren bij NL-Award.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.